Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Hakkımızda

 

KALİTE ANLAYIŞIMIZ

 

Bizler için vazgeçilmez faktörlerden bir diğeri de kalite. Bu yüzden yüzme havuzlarından havuz güvenlik sistemlerine, havuz temizlik robotlarından havuz ısıtma sistemlerine sizleri dünyanın en iyi üreticileriyle buluşturuyoruz. Yine bu yüzden panel havuz sistemlerimizin bütününe tam 10 yıl malzeme ve uygulama garantisi veriyoruz. 

 

Pool Office olarak bizler yaptığımız her yüzme havuzunu sıradan bir havuz olarak değil bir mimari proje olarak görüyoruz. Bu yüzden en ince detayları dahi atlamadan tasarlıyoruz, üretiyoruz ve uyguluyoruz. 

 

Bunların yanı sıra uzun ömürlülük ve enerji verimliliği de bizim için önemli konuların başında geliyor. Bu yüzden entegre filtrasyon sistemiyle havuzlarda gereksiz tesisatları ve gereksiz filtrasyon giderlerini ortadan kaldırıyoruz. Havuz güvenlik panjurlarıyla havuzunuzun güvenliğini sağlamanın yanı sıra havuz suyunuzun buharlaşmasını ve soğumasını %70 - %80 oranında azaltıyoruz. Dünyamızın bizden sonra gelecek kullanıcılarına daha iyi bir hayat sunmanın önemli misyonlarımızdan biri olduğunu düşünüyoruz.

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1