Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Destek Hattı: +90 530 240 49 60
Havuz Güvenlik Panjuru

 

LAMELLER VE GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER

 

Pool Office Havuz Güvenlik Panjuru gövde lamelleri güçlendirilmiş PVC'den meydana gelir. Her gövde lameli kendi içerisinde beş odacıklıdır. Bu odacıklar havuz üzerinde yüzerek ilerleyen gövdenin ağırlıklara karşı dayanımını arttırır. Aynı zamanda havuzla dış ortam arasında bir izolasyon görevi görür ve böylece havuz suyu sıcaklığının korunmasını sağlar. 

 

 

Gövde lamelleri için çeşitli renk seçenekleri mevcuttur. Öncelikle opak gövde lamelleri için beş farklı renk seçeneği mevcuttur. Bunlar sırasıyla beyaz, bej, mavi, gri ve koyu gridir. Opak renkler dışında bir de özellikle güneş ışınlarının meydana getirdiği ısı enerjisinden maksimum seviyede faydalanmak için üretilen polikarbon gövde lamelleri mevcuttur. Bu gövde lamelleri de yine kendi içerisinde çeşitli renklere ayrılır.

 

 

  

 

Pool Office Havuz Güvenlik Panjurlarında gövde bitişi ısı yöntemiyle kapatılır ve ayarlı bitiş ucu seçeneği mevcuttur. Ayarlı bitiş ucu olası ölçü hatası veya olası havuz ebat değişiklikleri durumunda panjur genişliğiyle oynayabilmek için bir opsiyon olarak sunulmaktadır.

 

 

 

 

© 2018 Copyright Pool Office Ltd. Tüm Hakları Saklıdır. Data1